Боатенг: Можем да спрем Роналдо единствено ако играем като отбор


Боатенг: Можем да спрем Роналдо единствено ако играем като отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1696 0

Бранителят на Байерн Мюнхен Жером Боатенг заяви, че единственият начин да спреш суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е с отборна игра. В първия мач от полуфиналите в Шампионска лига баварците приемат своя съперник на „Алианц Арена“, като сред основните цели пред тима на Юп Хайнкес е неутрализирането на Роналдо, който се намира в страхотна форма. Португалецът има 15 гола в турнира този сезон, като бе с основна роля за класирането на Кралския клуб на полуфиналите.

"Можем да спрем Роналдо единствено ако играем като отбор. Той е като машина пред гола и затова честно казано никога не можеш да го неутрализираш напълно. Благодарение на скоростта и перфектния си тайминг, той винаги получава своя шанс. Реал ориентира цялата си игра около и затова е много важно да не му оставаме свободни пространства , коментира Боатенг.

"Според мен няма по-завършен нападател от Роналдо. Може да вкарва с левия крак, с десния, с глава –има просто перфектния контрол над всичко, което прави. Освен това разполага и с най-добрите съотборници в Реал", допълни още немският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички