Бивш мениджър на Ман Юнайтед: Надявам се Сити да спечели Шампионска лига, Ливърпул също са добри


Бивш мениджър на Ман Юнайтед: Надявам се Сити да спечели Шампионска лига, Ливърпул също са добри
Снимка: Getty Images/Guliver

1724 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал коментира надпреварата в най-големия европейски клубен турнир, а също така сподели своя фаворит за трофея. Очакванията на холандеца обаче едва ли ще се понравят на феновете от "Олд Трафорд".

Ван Гаал заяви, че се надява през този сезон Шампионска лига да бъде спечелена от градския съперник на Юнайтед - Манчестър Сити: "Хората мислят, че Барселона е най-добрият отбор, но това не е така. Ливърпул и Манчестър Сити изглеждат повече като отбор, отколкото каталунците. И Ливърпул изглежда повече като тим, за разлика от Манчестър Сити."

"Според моята философия, най-добрият отбор трябва да победи, но се надявам това да бъде Манчестър Сити, защото те играят най-добрият футбол", добави още Луис ван Гаал. Холандецът бе мениджър на "червените" в периода 2014 - 2016 година, но така и не успя да покаже убедителни резултати.

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах бе "скастрен" от майка си заради снимка със секси фенка (подробности четете тук).

Хората мислят, че Барселона е най-добрият отбор, но това не е така. Ливърпул и Манчестър Сити изглеждат повече като отбор, отколкото каталунците. И Ливърпул изглежда повече като тим, за разлика от Манчестър Сити”, каза специалистът.
„Според моята философия, най-добрият отбор трябва да победи, но се надявам това да бъде Манчестър Сити, защото те играят най-добрият футбол”,

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички