Бербатов обяви фаворитите си в Шампионска лига и какъв ще е финалът


Бербатов обяви фаворитите си в Шампионска лига и какъв ще е финалът
Снимка: Guliver/GettyImages

2059 0

Легендарният български голмайстор Димитър Бербатов направи анализ преди старта на тазгодишното издание на Шампионска лига, като се присъедини към много анализатори, които определят Ювентус като потенциален основен фаворит за златните медали. Разбира се, прогнозата се базира на факта, че "старата госпожа" привлече голмайстор №1 в историята на турнира - Кристиано Роналдо.

Пред вестник "Mirror" той поясни, че вижда "бианконерите" на финал, а за съперник на италианския шампион се спря на два близки до игра отбора - Манчестър Сити и Барселона. .

"Мисля, че Ювентус ще стигне финала в Шампионска лига. Виждам Манчестър Сити или Барселона като техен противник там. Начинът, по който Сити играят, и играчите, които те имат, означават, че те трябва да са сред фаворитите. Сигурен съм, че ще се справят по-добре от миналата година, когато отпаднаха на 1/4-финалите от Ливърпул. Реал Мадрид загубиха Кристиано Роналдо в Ювентус, но това не значи, че отборът е слаб. Ясно е, че имат големи играчи, но виждам Барселона като по-добрият от испанските тимове през тази година', коментира Бербатов.

"Кой ще спечели? Без да си гледал първите мачове, как можеш да предположиш? Толкова е оспорвано между тези топ отбори в момента, че без да си наблюдавал срещите е невъзможно да се определи”, допълни бившият голмайстор на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Димитър Бербатов прогнозира и кой ще е шампион във Висшата лига (четете тук)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички