Атлетико и Байер изиграха най-скучния осминафинал в Шампионска лига


Атлетико и Байер изиграха най-скучния осминафинал в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1344 0

Атлетико Мадрид е последният четвъртфиналист в Шампионска лига, след като завърши 0:0 срещу Байер Леверкузен на "Висенте Калдерон" и с общ резултат 4:2 в тяхна полза продължават към следващата фаза.

Двата тима си размениха по едно полувреме, като през първте 45 минути "дюшекчиите" изпуснаха две страхотни ситуации, открили се пред Кореа.

През второто полувреме "аспирините" пропуснаха да направят мача интересен, след като Ян Облак се отчете с класни спасявания срещу Фоланд и Брандт. Чичарито пък имаше два шанса да вкара, но и двата пъти стреля неточно встрани от вратата.

Атлетико определено пестеше сили през второто полувреме, но заради големямата разлика от два гола и 4-те отбелязани гола на чужд терен рискът в редиците на испанския тим беше оправдан.

"Дюшекчиите" отново са на четвъртфинал в турнира така, както го направиха през предните 3 издания на турнира. В два от тези случая Диего Симеоне и компания стигнаха до финал в турнира. Жребият за четвъртфиналите е в петък от 13:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички