Атлетико (Мадрид) може да пострада заради неприличната радост на Диего Симеоне


Атлетико (Мадрид) може да пострада заради неприличната радост на Диего Симеоне
Снимка: Getty Images/Guliver

2052 0

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне може да отнесе санкция заради начина, по който отпразнува първия гол на неговия тим в мача срещу Ювентус от 1/8-финалите в Шампионска лига.

Аржентинският специалист демонстрира странна реакция при гола, като в изблик на радост се хвана за слабините. След мача Чоло се оправда и заяви, че този жест не е бил към съперника характер, а е искал да покаже на феновете по трибуните на „Уанда Метрополитано”, че отборът му „има топки” след отменения гол на Алваро Мората по-рано през същото полувреме.

Според медиите в Италия важна роля ще изиграе доклада на главния съдия Феликс Цвайер и делегата на мача. В зависимост от това как те окачествят реакцията на Симеоне, той може и да бъде наказан за реванша в Торино и да остави отбора си, тъй като няма да е на скамейката. Реваншът в Италия е на 12 март.

"Старата госпожа" има да наваксва 2 гола пасив, докато Атлетико изглеждаше почти безгрешен срещу определяния като фаворит в турнира Ювентус. Междувременно звездата на Ювентус Кристиано Роналдо стана обект на яростни освирквания и подигравки, но вижте бруталния начин, по който Кристиано им отговори (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички