Астана на Станимир Стоилов продължава напред в Шампионска лига


Астана на Станимир Стоилов продължава напред в Шампионска лига

1198 0

Воденият от Станимир Стоилов тим на Астана се класира за плейофите на Шампионска лига, въпреки че загуби гостуването си на Легия Варшава с 0:1.

Казахстанският тим имаше преднина от 3:1 след първата среща и успя да я запази на реванша, за да се доближи на една крачка от груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир. В столицата на Полша домакините спечелиха с 1:0 с гол на Якуб Червински със 76-та минута, но възпитаниците на Стоилов не допуснаха второ попадения и си осигуриха класиране напред.

Холандският гранд Аякс приключи с участието си в Шампионска лига за този сезон, след като направи равенство 2:2 при домакинството си на Ница. Първият мач във Франция завърши при резултат 1:1 и отборът от лазурния бряг продължава напреди с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен.

За плейофите на Шампионска лига се класираха още Олимпиакос, Селтик, Риека, Марибор, Йънг Бойс, Стяуа, Копенхаген, Истанбул Бакасксехир, ЦСКА Москва, Славия Прага и АПОЕЛ Никозия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички