Ас на Лудогорец попадна в отбора на кръга в Шампионска лига


Ас на Лудогорец попадна в отбора на кръга в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

1826 0

Намиращият се в страхотна форма ляв защитник на Лудогорец Натанаел Пимиента попадна в идеалния отбор на последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига, съставен от изданието fussballtransfers.com.

"Кой би си помислил това? Пари Сен Жермен направи само 2:2 с Лудогорец на своя стадион. Един от гарантите за впечатляващия успех бе левият бранител Натанаел. Той направи асистенция с центриране по образец за първото попадение на гостите, което бе отбелязано от Върджил Мисиджан. Освен това Натанаел се представи много солидно и в дефанзивен план, където трябваше да действа срещу бразилския си сънародник Лукас, който е изключително силен в дрибъла”, пише в аргументацията за избора на левия бек на разградчани, цитиран от "24 часа".

Компания в отбрана на идеалния тим му правят Алейш Видал (Барса), Кулибали (Наполи) и Драгович (Байер Леверкузен). Вратар е Вайденфелер (Борусия Дортмунд). Халфове са Буялски и Ярмоленко (Динамо Киев) и Арда (Барселона). В атака са наредени Перес (Арсенал), Бензема (Реал Мадрид) и Андре Силва (Порто).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички