Анчелоти е потресен от назначението на рефера за мача с Ливърпул


Анчелоти е потресен от назначението на рефера за мача с Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

940 0

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти остана недоволен от рефера, назначен от УЕФА за предстоящия мач срещу Ливърпул в груповата фаза на Шампионска лига. Главен арбитър на двубоя ще бъде Виктор Касай от Унгария. Мачът между италианците и англичаните ще се проведе на 3 октомври, сряда, от 22,00 часа.

"Този съдия навява лоши спомени у мен, свързани с мой бивш отбор. Изненадан съм от това назначение. Времето лекува раните, но не е минало достатъчно за мен", заяви Анчелоти, цитиран от "Football Italia".

Италианският специалист коментира и бъдещия си съперник. "Ливърпул има много опасна атака, затова, ако искаме да победим,трябва да използваме контраатаки. Това е важен мач, но не и решаващ. Трябва да се напънем и да вземем трите точки, защото вече изпуснахме две в мача с Цървена Звезда. Ливърпул е един от най-добрите отбори, те достигнаха до финала на Шампионска лига миналата година, а това е много добро начало", категоричен бе Анчелоти. Мача Наполи - Ливърпул можете да следите на живо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички