Алисон за Нойер: Не ни сравнявайте, той е печелил всичко, а аз...


Алисон за Нойер: Не ни сравнявайте, той е печелил всичко, а аз...
Снимка: Getty Images/Guliver

1310 0

Отборът на Ливърпул гостува днес на немския шампион Байерн Мюнхен в среща-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Двата тима ще трябва да определят кой да продължи в следващата фаза, като първата среща на "Анфийлд" завърши без отбелязани попадения.

Вратарят на мърсисайдци Алисон, който бе привлечен в тима през изминалото лято, се справя отлично в дебютния си сезон и вече има 17 "сухи" мрежи в 30 срещи на Острова, като води с три пред съотборника си в националния отбор на Бразилия и страж на Манчестър Сити Едерсон. Бекер обаче не пожела да бъде сравняван с капитана на Байерн Мануел Нойер, а причината за това е, че германецът има всички възможни трофеи във витрината си.

"Не мога да се сравнявам с Нойер. Той е един от най-добрите в света в последните 10 години, може би най-добрият. Той е спечелил всичко във футбола, докато аз тепърва ще се опитам да завоювам трофеи. За мен той е пример и страхотен човек. Играл съм срещу него – една сбъдната мечта. Не смятам, че мога да се сравнявам с него", заяви Алисон.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ БИТКАТА МЕЖДУ БАЙЕРН МЮНХЕН И ЛИВЪРПУЛ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички