Алегри не прибързва с радостта: Още нищо не сме постигнали


Алегри не прибързва с радостта: Още нищо не сме постигнали
Снимка: Gulliver/GettyImages

1218 0

Въпреки класирането на полуфиналите в Шампионската лига старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че тимът му все още не е изпълнил основната си цел, а именно класирането за финала в надпреварата на 3 юни в Кардиф. Вчера „бианконерите” завършиха 0:0 в реванша с Барселона на Ноу Камп и така с общ резултат от 3:0 елиминираха испанския шампион.

„Все още не сме постигнали нищо. Направихме просто една крачка по пътя към Кардиф. Не бива да се отпускаме сега. В неделя ни очаква голям мач – такава е ситуацията в края на сезона. Този отбор е пълен с невероятни професионалисти, които са отговорни и затова не се налага да ги свалям на земята”, заяви Алегри.

Все пак наставникът на торинци не пропусна да поздрави своите играчи за отличното им представяне на Ноу Камп.

„Единствено много силен Ювентус може да се справи по този начин в подобен сблъсък. Вярно е, че им позволихме на няколко пъти да застрашат нашата врата, но въпреки това смятам, че се бранехме добре през целия мач. Очевидно в нападение не бяхме достатъчно прецизни, в сравнение с първия мач, но можем да поработим над това. Като цяло всички играха добре, особено защитата и халфовете, в това число включвам и появилия се като резерва Бардзали. Просто имах усещането, че няма как да ни вкарат попадение", допълни още италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички