Алегри: Играхме лошо, но резултатът е най-важен


Алегри: Играхме лошо, но резултатът е най-важен
Снимка: Guliver/GettyImages

735 0

"Не играхме перфектно, но имаме много контузени футболисти. Игуаин изигра един добър мач и аз се радвам за него, както и за останалите играчи, защото искаха победата до самия край на мача. Никога не е лесно да спечелиш в Шампионска лига, но ние сме доволни от резултата".

Това сподели наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри след победата с 2:1 над Спортинг (Лисабон) в мач от група D на Шампионска лига.

"Бианконерите“ имаха трудната задача в домакинството си на „Алианц Стейдиъм“, след като се наложи да правят пълен обрат в срещата. Португалският отбор излезе напред в резултата след куриозен гол на Алекс Сандро още в 12-та минута, но малко след това Пянич изравни. В крайна сметка Марио Манджукич донесе крайния успех на италианския шампион.

"Направихме твърде много грешки през първите 20 минути и бяхме подложени на огромен риск в края на срещата. Резултатът обаче е най-важен", категоричен е Алегри.

"Не се притеснявам за отбраната. Спортинг ни отбелязаха, защото направихме пет индивидуални грешки. Не можахме да спрем топката и Алекс Сандро също допусна грешка. Не играхме добре, но беше важно да спечелим и ние го направихме", обобщи италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички