Благо Георгиев с искрена изповед за връзката си с религията


Благо Георгиев с искрена изповед за връзката си с религията

2722 0

Бившият футболен национал Благой Георгиев даде много откровено интервю за руското издание "Спорта День за Днем", в което разказва и кога за първи път се е обърнал към религията. 

"Май на никого не съм разказвал за това. Бях съвсем малък. Брат ми падна лошо и удари врата си. Беше в кома 5 дни и лекарите казаха, че трябва да се готвим за най-лошото. Тогава за първи път видях как се моли човек. Това бе моята майка. Прави го дълго.

Наоколо всички шепнеха, че вече всичко е свършено. Но след ден брат ми излезе от комата и започна да се възстановява бързо. Навярно това е бил моментът, за който ме питат често. Може би тогава се обърнах към вярата", заяви Благо, цитиран от "24 часа".

Футболистът разясни и какво точно се е случило в Колизеума, където бе задържан за това, че издълбал инициалите си: "Аз бях. Наоколо имаше 50 човека, не по-малко. И всички драскаха нещо по стените. Аз също извадих монета и написах на стената името на жена си. И тогава се започна. Появи се полиция, оказа се, че това е забранено, но за посегателство върху Колизеума бях задържан само аз. Тотално се побърках, а полицаите се смееха на реакциите ми, докато попълваха рапорта. Буквално веднага историята се появи във всички вестници. Имаше версии, че това не съм бил аз, че съм бил в същото време на друго място. Няма да кажа кой ги лансира. Все едно отново беше времето на „ако не съгрешиш, няма и да се покаеш".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички