Валери Божинов е категоричен: С Партизан искаме едно и също


Валери Божинов е категоричен: С Партизан искаме едно и също

1722 0

Нападателят на Партизан Валери Божинов, за когото се говори, че ще осъществи трансфер и ще напусне „гробарите“, заяви, че и той и настоящият му клуб са наясно с желанията си. Българинът добави, че отношенията между двете страни са много коректни.

„Има всякакви спекулации всеки ден. Божинов ще си иде, Божинов ще остане. Бих искал да ги прекратя. Не заминах с отбора за подготовката. Все още търсим подходящо решение, което да удовлетвори и двете страни“, започна Божинов.

„Не знам дали ще остана. Разбра се, има и такава опция. Разбрали сме с шефовете и треньора Марко Никович, че ако се намери клуб, който да плати на Партизан съответната сума пари и да удовлетвори моите условия, няма как да не тръгна“, отбеляза още Божинов.

„Не е коректно да приемаме, че договорът ми е изтекъл, при все че ми остава още от него. Отношенията ми с Партизан са много коректни. И двете страни знаем какво искаме“, продължи нападателят.

Ако не се стигне до сделка за правата на Божинов, той ще продължи да бъде играч на Партизан. При такъв развой бившият футболист на Левски ще се присъедини към лагера на „гробарите“ в Кипър.

Припомняме, че се очаква сръбският гранд да изиграе контролна среща с Левски на 8 февруари.

Източник: Gong.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички