В Англия: Бербатов притежава повече магия от Роналдо и Суарес


В Англия: Бербатов притежава повече магия от Роналдо и Суарес

2739 0

В играта на Димитър Бербатов има повече магия от действията на Кристиано Роналдо и Луис Суарес. Това е мнението на в. "Дейли Мейл", който постави Митко пред двамата в класация на футболистите показвали най-красива игра във Висшата лига. Роналдо игра заедно с Бербо в Манчестър Юнайтед, докато Суарес беше звездата на Ливърпул.

Българският нападател изпреварва и други виртуози като Тиери Анри (Арсенал), Райън Гигс (Манчестър Юнайтед) и Поул Скоулс (Манчестър Юнайтед).

На върха в класацията е поставен холандецът Денис Бергкамп (Арсенал), следват Мат льо Тисие (Саутхемптън), Джанфранко Дзола (Челси) и Ерик Кантона (Манчестър Юнайтед)

“Индивидуалист с уникален стил и хладнокръвие в играта. Той често е с един или два хода напред от тези около него, били те съперници или съотборници. Висшата лига щеше да е по-добра, ако имаше повече играчи като него.”, пише в характеристиката на Бербо.

В Англия освен за Юнайтед, Митко игра още за Тотнъм и Фулъм.

Като вълшебен момент от английския период в кариерата на Бербатов е определен голът му за Тотнъм срещу Чарлтън (1:0) през 2007 г., Попадението засили Чарлтън към изпадане в Чемпиъншип и бе избрано за №1 за сезона от запалянковците на Тотнъм.

“Дейли Мейл” селектира общо 50 футболисти в класацията за най-красива игра. Извън десетката остават звезди като Дейвид Бекъм, Еден Азар и Уейн Руни.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички