Съндърланд на Мойс е поредният вариант за Бербо


Съндърланд на Мойс е поредният вариант за Бербо

1287 0

Съндърланд е поредният отбор от английската Висша лига, в който може да продължи кариерата си нападателят Димитър Бербатов. Така мислят от изданието chroniclelive.co.uk.

Мениджърът на отбора Дейвид Мойс не успя да си намери нападател до затварянето на зимния трансферен прозорец, а това бе негов приоритет през януари. Затова специалистът може да си намери атакуващ играч само сред свободните агенти.

Съндърланд има проблеми с тази позиция, след травмата на Виктор Аничебе.

Мойс е бил прицелен в Леонардо Уйоа от Лестър, но "лисиците" отказаха 3 оферти на Съндърланд. Други варианти са били Джей Родригес от Саутхемптън и Уилфрид Бони от Стоук Сити, но трансферът на някой от тях не се е получил.

Затова клубът сега има няколко варианта сред свободните агенти, като сред тях е и Бербатов. За него изданието пише, че още си търси клуб и отчаяно иска да играе в Англия. А щом иска толкова там, значи е готов да намали финансовите си претенции.

"Бербатов не е толкова значим като роля на терена както Аничебе в момента, но може да задържа топката и определено може да завършва таката", пише chroniclelive.co.uk.

Други варианти са Роби Кийн, Дидие Дрогба, Карлтън Коул, Маруан Чамак и Едуардо да Силва.

Английското издание дори пуска анкета сред читателите дали искат всеки от тези нападатели в отбора, като за Бербатов с "да" отговарят 58% от феновете.

Интересното е, че за някогашната звезда на Челси Дрогба отговорите са 50:50.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички