Стоичков заяви, че е готов да работи в Барса и отново нападна Реал


Стоичков заяви, че е готов да работи в Барса и отново нападна Реал
Снимка: БГНЕС

8003 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков отново не скри желанието си един ден да има ръководна роля в любимия си тим Барселона.

Стоичков отговори на запитване на Cadena SER евентуално да работи в тандем с Роналд Куман начело на каталунците:"Да бъда помощник на Куман в Барса? О, би било прекрасно. Добре съм в Маями, спокоен съм".

"Който и да дойде като треньор, с този отбор трябва да е спокоен. Може да седне, да си запали пура, а момчетата нека се наслаждават и да играят", каза още той.

Стоичков отново не пропусна да се "заиграе" и с големия съперник на каталунците - Реал Мадрид: "Много хора казваха, че е невъзможно. Някои шарлатани в Мадрид говореха за погребване на Барселона, че няма никакъв шанс. Сега да мълчат, че от футбол не разбират", каза Стоичков.

Според бившия нападател на тима, Барселона има най-хубавата публика в света, най-добрите футболисти и най-добрия треньор. "Не можеше да се иска повече от един борбен и победоносен отбор, който искаше да спечели от първата минута."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички