Стоичков с любопитно обещание към Чочев, ако Палермо се върне в Серия А


Стоичков с любопитно обещание към Чочев, ако Палермо се върне в Серия А

1953 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков подкрепи сънародника си Ивайло Чочев, който мина през трудни моменти в клубния си тим Палермо. Камата заяви, че халфът му е споделил, че догодина тимът му ще се върне в Серия А, а когато това се случи, самият Стоичков е готов да направи нещо любопитно.

"Говорих преди няколко седмици с Чочев и той ми каза, че тази година те ще се върнат в Серия А. Фактът, че отборът вярва в способността да се фокусира целта определено е важен аспект", заяви Стоичков пред "Giornale di Sicilia".

В Италия носителят на "Златната топка" е известен с играта си за Парма. Той обаче сподели, че е готов да облече екипа на Палермо в приятелски мач с други бивши футболисти, за да отпразнува завръщането на тима в елита.

"Надявам се да се върна на стадиона, от който бях впечатлен като играч на Парма. През последните години Палермо нямаше добри моменти", сподели българинът.

Бившият национален селекционер отправи препоръка към национала, с какво да подобри играта си.

"Трябва да поработи по скоростта си на действие. Чочев има голямо бъдеще и показа своето израстване както в Палермо, така и в националния отбор. Следя развитието му", коментира настоящият спортен журналист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички