Стоичков: Човекът Меси е по-голям от мита "Меси"


Стоичков: Човекът Меси е по-голям от мита "Меси"
Снимка: БГНЕС

2185 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков обяви, че човекът Лионел Меси е по-голям от мита "Меси". Камата говори за суперзвездата на Барселона, когото добре познава, по време на посещението си в Гватемала.

Той вдъхнови младите футболни таланти на тази страна в Централна Америка как да бъдат лидери, като изнесе лекция за лидерство по време на конференцията „Успехът е безкраен“. Тя е насочена както към възрастните, така и към младите почитатели на играта.

"Лионел Меси го срещнах, когато той дойде в къщи. Тогава бе на 12 години. Малко хора знаят, че зад играча, зад мита се крие човек, който е много по-голям. Той е мит и изобщо няма смисъл да дискутираме темата дали е най-добрият футболист в света", заяви бившият български национал.

Носителят на "Златната топка" и герой от САЩ 94 позира със свои млади почитатели в Guatemala National Coffee Association. Стоичков раздаде автографи на топки и дори подари фланелка на Барселона с номер 8. По време на лекцията си настоящият футболен коментатор представи и своята книга.

Неотдавна една от настоящите звезди на Барселона призна, че Стоичков е негов идол. Вижте кой и какво каза тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички