Стилиян Петров помогнал звездно попълнение да отиде в Селтик


Стилиян Петров помогнал звездно попълнение да отиде в Селтик
Снимка: http://www.birminghammail.co.uk

1298 0

Бившият национал на България Стилиян Петров настоя, че винаги е знаел, че Скот Синклеър ще се превърне в истинска звезда за Селтик. Английският футболист вече има 18 гола, а мениджърът на тима Брендън Роджър наскоро призова феновете просто да се наслаждават на играта му.

"През лятото, когато все още исках да се завърна на терена и направих подготовка с Астън Вила, прекарах много време със Скот. Пътувахме заедно, бяхме заедно по хотелите и разбрах, че е въпрос на време да напусне Вила. Имаше няколко клуба, които проявяват интерес към него, сред които и Селтик. Той имаше няколко въпроса към мен и му отговорих, че веднага ще се впише в тима", споделя Стилиян пред Evening Times.

"Макар да взе трудно решението да отиде в Селтик, аз смятам, че върешно в себе си е взел решението много по-рано. Казах му, че който и играч да подпише там, Селтик се превръща в клуба на сърцето му. Никога не напускаш Селтик, част от теб остава завинаги в клуба", допълва още българинът.

Петров споделя, че е щастлив да види колко добре се чувства в отбора и според него с клуба имат взаимна изгода и е взел най-правилното решение. 

Стенли не спести и добри думи за Брендън Роджърс като определи, че той прави революция, начело на Селтик. "Това, което ми харесва в начина му на работа е, че явно казва, пред борда от какво се нуждае в тима, за да не закъснеят добрите резултати. Той има подкрепата и я заслужава, защото през този сезон направи чудеса с тима".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички