Sportlive разбра връща ли се Божинов в Партизан


Sportlive разбра връща ли се Божинов в Партизан
Снимка: http://sport.blic.rs/

1334 0

Нападателят Валери Божинов в момента е без отбор, след като се раздели с Лозана и медиите започнаха да спрягат името му с различни отбори. Вчера вестник "България Днес" писа, че българинът е пред завръщане в сръбския Партизан.

Оказа се обаче, че това, поне на този етап, не отговаря на истината. Потвърди го самият Божинов, който в момента живее в Белград, където си е купил къща.

"Всеки знае каква е връзката ми с Партизан, този клуб го чувствам като свой и го обичам, обаче по въпроса с евентуално мое завръщане там няма нищо. Предполагам, че тази информация е дошла от България, защото миналата нощ, след гола на Тошич, написах в социалните мрежи: "Давай, Партизан, обичам Партизан!". Те знаят, че сега съм в Белград, но, повтарям - не съм говорил с никого за възможността да се върна", обясни Божинов пред MOZZART Sport.

"Купих си къща тук, обичам този град и го възприемам като мой. Никой не може да ми отнеме любовта към Партизан. В момента тимът играе добре на всички фронтове, има добри нападатели и не съм говорил с никого по тази тема", завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички