Спартак Москва иска Попето да си намери нов отбор


Спартак Москва иска Попето да си намери нов отбор
Снимка: принтскрийн

1776 0

Все по-сигурно изглежда, че капитанът на националния отбор Ивелин Попов ще има нов отбор. Той е бил информиран от ръководството на Спартак Москва, че може да си търси нов отбор, съобщават руските медии.

Според информацията Попето, Александър Самедов, Салваторе Бокети и Жано Ананидзе не попадат в плановете на треньора Олег Кононов и техните агенти вече са в търсене на нови отбори. Информацията бе отречена от агента на италианския бранител Андреа д'Амико, а до вчера вечерта Ивелин Попов не взе отношение по темата.

Попето определено не изживява най-добрите си дни в тима, след като през лятото се завърна от период под наем в Рубин и редовно е критикуван заради непостоянното си представяне, поради което често остава на резервната скамейка, пише "Меридиан мач". Показателен за формата му е фактът, че той попадна в подборката на десетте разочарования на първия дял на руското първенство според „Спорт експрес".

Самият футболист също скоро призна, че съвсем скоро може да смени клубната си принадлежност. Ето какво сподели в свое интервю Попов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички