Ще се връща ли Хичо в "Левски"?


Ще се връща ли Хичо в "Левски"?

1098 0

Крилото на Ксанти Николай Димитров се завърна в националния отбор по футбол с гол по време на контролата срещу младежите на Антони Здравков.

Той сподели, че няма пряк поглед върху "лъвовете" и методиката на Ивайло Петев, но изрази съжаление, че националите не са изиграли международна среща.

Неприятно е, че нямахме международна среща, но пък така Ивайло Петев можеше да види момчета, които нямаше да попаднат в състава при международна контрола. Не съм изцяло наясно за ситуацията в националния тим. Ясно е, че някъде бъркаме и се късат нещата. Имам мое мнение, но това е първи лагер за мен и предпочитам да се наслаждавам на него, а не да коментирам", коментира Хичо.

Той адресира и слуховете, които го пращат обратно в "Левски" през зимата. Димитров е категоричен, че на този етап бъдещето му е свързано с Ксанти и чужбина. Все пак той остави вратата за "сините" отворена, след като заяви, че един ден може и да се върне в състава.

"На този етап нямам намерение да се връщам в България. Нямам такива мисли, много съм доволен от отбора ми Гърция. Клубът работи много професионално и има амбиции, които съвпадат с моите и нямам намерение да се махам. Относно Левски и евентуална оферта през зимата, пак ви казвам, че това е тима, който обичам. Но съм изцяло концентриран върху Ксанти и кариерата ми в чужбина. Някой ден предполагам, че ще се върна, но сега не", сподели Хичо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички