Щастливият Стоичков: Този отбор няма граници, това е моята Барселона!


Щастливият Стоичков: Този отбор няма граници, това е моята Барселона!
Снимка: БГНЕС

2004 0

Христо Стоичков бе изключително радостен от историческата победа на Барселона над ПСЖ. Каталунците наваксаха изоставане с 4 гола от първия 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига и втория победи с 6:1. 

"Много съм щастлив. Не съм просто щастлив, аз най-щастливият човек на света. Това е моята Барселона! Тези футболисти играят заради любовта си, а не заради пари", заяви легендарният футболист в ефира на "Унивисион".

Стоичков без изпаднал в абсолютна еуфория и изпрати 6 целувки на водещата, колкоъо и гола отбелязаха каталунците.

"Този отбор няма граници. Тези играчи са големи, те пренаписаха историята. С това, което направиха на терена, показаха защо са в най-големият клуб в света. Аз съм най-щастливият сега, защото в един момент страдах - когато Кавани отбеляза този гол за 1:3".

"Начинът, по който обаче реагира отборът, беше невероятен. Реакцията им до последния съдийски сигнал беше просто перфектн", сподели още Стоичков.

Камата спечели и облог, сключен в студиото преди двубоя. Заради победата избегна участта да води следващото си предаване, докато тича на фитнес пътека. На това изпитание ще трябва да се подложи неговият колега Едгар Мартинес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички