Ръководството на Астана благодари на Мъри за историческия престой


Ръководството на Астана благодари на Мъри за историческия престой

1039 0

Астана благодари на досегашния си треньор Станимир Стоилов за ползотворната работа през последните сезони и му пожела успех начело на казанстан. Мъри бе представен официално днес като селекционер на националния отбор и се раздели с досегашния си отбор.  

"Футболен клуб Астана благодари на Станимир за свършената работа и съвместния ползотворен труд и му желае успех на позицията селекционер на Казахстан. Надяваме се и вярваме, че богатият опит на Стоилов ще помогне на националния отбор да достигне до ново ниво и да покори нови европейски върхове!", се казва в изявлението на официалния сайт на отбора.

На 8 януари тази година ръководството на Астана съобщи, че Стоилов е продължил договора си с клуба. Бившият треньор на Левски първо подписа с Астана през юни 2014 г., а по-късно споразумението му бе удължено до 31 декември 2017 г. Под негово ръководство Астана стана шампион на Казахстан през 2014, 2015, 2016 и 2017 г., като през 2015 г. тимът на стана първият представител на страната, стигнал до груповия етап на Шампионската лига. През 2016 и 2017 г. Астана участва в групите на Лига Европа. В България Мъри изведе Левски до успех в първенството през 2006 и 2007 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички