Отвратително: Фенове в Италия се радват за контузията на Чочев


Отвратително: Фенове в Италия се радват за контузията на Чочев
Снимка: принтскрийн

3561 0

Шокираща новина дойде от Италия във връзка с тежката контузия на национала Ивайло Чочев. Халфът на Палермо си контузи коляното по време на евроквалификацията срещу Черна гора в София, а вчера е бил опериран в Монца. За щастие, всичко е минало успешно, но се оказа, че в Италия не всички съчувстват на младия футболист.

Италианският сайт "Mediagol" пише, че са се появили мнозина, които злорадстват с нещастието на българина, а авторът Алесандро Амато, който осъжда зложелателите, признава, че не харесва футболиста.

"Не харесвам Чочев. Смятам, че е непостоянен и винаги изглежда притеснен. Никога не съм го харесвал и съм го казвал много пъти. Въпреки това, забелязах, че коментарите на някои фенове след контузията на българския халф смущават", пише журналистът. В текста става ясно, че въпросните "фенове" злорадстват заради високата заплата на бившия играч на ЦСКА в Палермо.

"Когато играч завърши в болницата, когато плаче заради болката, когато трябва да се подложи на операция, това вече не е футболен въпрос. Това става човешки въпрос, който няма цвят и няма членство", допълва Амато. Вижте какъв е прогнозтичният срок за завръщането на Чочев на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички