От какво страда и какво спасява Недялков в САЩ?


От какво страда и какво спасява Недялков в САЩ?
Снимка: принтскрийн

4893 0

Защитникът на ФК Далас Антон Недялков разказа как протича адаптацията му в американския клуб. Бившата звезда на ЦСКА призна, че най-големият му проблем е изучаването на английски език.

"Езикът е най-трудното нещо за мен. Другите неща ги знам, играл съм в Европа. Понякога, когато не мога да разбера нещо, другите момчета ми помагат, треньорът също", разкри Недялков пред sportsday.dallasnews.com.

За българския национал всички в клуба се грижат да се чувства възможно най-удобно. Затова треньорът от академията Клем Оансея го е посрещнал на летището и го е завел да го запознае с българската общност в града.

Недялков споделя, че очаква с нетрпение посещението на приятелката си този уикенд. Тя все още урежда документите си, за да може да се премсти дългосрочно в САЩ. С това американският град ще стане още по-уютно място за футболиста.

"Отнема време, но предвид качествата на човека в Антон, качествата на играча в Антон и начинът, по който взаимодейства с останалите в отбора мисля, че имаме играч за дълго време", заяви техническият директор на Далас Фернандо Клавио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички