Мъри заплаши: Ще зарежа и Астана, и Казахстан, ако няма пари


Мъри заплаши: Ще зарежа и Астана, и Казахстан, ако няма пари
Снимка: Оф. сайт на Астана

2119 0

Наставникът на Астана Станимир Стоилов коментира шансовете да стане селекционер на Казахстан. Българинът намекна, че за това би му попречил фактът, че в страната финансовите обещания не се спазват много коректно.

"Надявах се, че разумът на нашите спонсори ще им подскаже пътя за решението на проблемите и Астана ще може да елиминира Спортинг. Когато нещо се развива добре, то не бива да се руши и да се строи наново. Няма да се получи. Но ще има проблеми, ако отида в националния отбор. Ще бъде трудно отново да вдигнем клуба", коментира Стоилов след загубата от Спортинг с 1:3.

"Мислех, че има разумни хора и няма да има закъснения в плащанията, но чакаме по 2-3 месеца, а и за Купата още не сме получили премиите. Ако е така в Астана, какво ще бъде в националния отбор? Ако в най-добрия клуб има проблеми, ако не се развива клубният футбол, какъв треньор ще може да работи в националния? Трябва да се замислим. По-добре да се прибера вкъщи и да си почивам. Аз не се предлагам за селекционер. Ако има предложение, ще помисля. Ако има разговор, съм готов да говоря, а не просто в сайтове и медии да слушам за предложения", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички