Мъри вариант за треньор на руски тим


Мъри вариант за треньор на руски тим

985 0

Българският футболен специалист Станимир Стоилов може да поеме отбор на руската Премиер Лига. Това твърди авторитетният руски футболен агент Алексей Сафонов пред изданието Sports.kz.

Според "Спорт Експрес" това е тимът от Ростов на Дон търси да назначи наставник на първия отбор, който да води отбора през пролетния полусезон. Сегашният договор на Стоилов като треньор на казахстанския шампион Астана изтича в последния ден на 2017 година. Според Сафонов българският спец може да тренира руски отбор, който не е в първата шестица на временното класиране Премиер лигата.

Бившият наставник на Левски направи истински фурор в Казахстан, след като изведе тима на Астана до четири поредни шампионски титли. Стоилов класира веднъж тима и за груповата фаза на Шампионска лига, а в началото на този месец записа нова златна страница в историята на местния футбол, след като изведе столичният тим до 1/16-финалите на Лига Европа и за първи път казахстански отбор ще участва в евротурнирите и на пролет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички