Мъри Стоилов преговаря с китайски клуб, чака го рекордна заплата

Един от най-добрите съвременни български треньори - Станимир Стоилов, е напът да си намери нова работа. Според "БТА" специалистът в момента е в Хонконг, където преговаря със собствениците на китайския клуб Гуанджоу РФ за треньорския пост. Разговорите са заключителни и ще продължат още ден-два. Ако всичко бъде наред, Стоилов ще работи с обичайните си помощници Саид Ибраимов и Цанко Цветанов, а е възможно в екипа му да влезе наставникът на Арда Стамен Белчев.

Към момента наставник на китайците е сръбската легенда Драган Стойкович-Пикси, но отборът не се представя добре. Той се намира на 11-а позиция в класирането и е постигнал само 1 победа в 6 кръга.

Станимир Стоилов отказал на Левски заради чешки гранд

Ръководството на Левски обяви новия треньор на клуба и това е Георги Дерменджиев. Бившият треньор на Лудогорец заменя на поста Славиша Стоянович,...

Станимир Стоилов последните почти 5 години бившият селекционер на България работи в Казахстан, където първо води Астана, а после и националния отбор на страната.

Според "Дневник" Мъри ще прибира рекордна за кариерата му заплата. Става дума за 2 милиона евро на година. Един милион пък ще си делят помощниците му. А защо дестинация "България" не влиза в плановете на треньора от две години насам вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!