Море от фенове посрещна "Краля" Бербатов на летището в 3 през нощта


Море от фенове посрещна "Краля" Бербатов на летището в 3 през нощта
Снимка: принтскрийн

1755 0

Феновете на индийския Керала Бластърс посрещнаха като принц българската футболна звезда Димитър Бербатов. Те наводниха летището в град Кочи, за да посрещнат двукратния шампион с Манчестър Юнайтед и голмайстор на Висшата лига.

Изненадващото бе, че нападателят пристигна след полунощ в Кочи, но това не притесни феновете на звездата.

Вестник "24 часа" информира, че привържениците са започнали да се събират на летището 2 часа преди самолетът му да кацне. Те подготвиха жълти знамена, шалове и транспаранти. "Това е сцена, когато Кралят пристига в кралството", бе един от коментарите на живото предаване на събитието.

Полетът на Бербатов кацна в 2,34 след полунощ индийско време. Българинът се появи в 3,00 часа, а летището бе огласено от скандирания "Берба". Нападателят бе облечен в жълта фланелка и бързо-бързо бе закичен с жълт шал.

В свой стил Бербатов снима с телефона си емоционалното си посрещане, а феновете го изпроводиха със скандирания до автомобила, който го очакваше пред терминала.

Първенството на Индия започва на 17 ноември. Феновете нямат търпение да посрещнат голаджията и на терена. Кой знае какво посрещане ще му устроят в дебютния му мач за Керала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички