Лошо: Извадиха от елита тима на Илиан Илиев


Лошо: Извадиха от елита тима на Илиан Илиев
Снимка: БГНЕС

1600 0

Казахстанският отбор Алтай, в който треньор е българинът Илиан Илиев, беше изваден от елита на страната, съобщи "Дарик". Причината за това е липсата на 3-годишен професионален статут.

Бившият треньор на Левски, Берое и Локо (Пд) засега ще остане на поста си, но потвърди, че ситуацията е много тежка. Той иска първо да проведе среща с новото клубно ръководство, въпреки че отборът в момента е на лагер в Турция със старото ръководство.

Футболистите са загубили мотивация след новината и Илиев едвам е успял да ги убеди да играят днешната контрола с Пелистер Битоля.

"Сългасих се да играем заради колегата Наджи Шенсой. Положението при нас е много тежко. Искам първо да се видя с новото ръководство. Имам действащ договор, вече 2 месеца съм начело на Алтай. Бяхме подготвили състав, но сега всичко става много трудно", коментира българският треньор.

Алтай спечели промоция за елита, след като през миналия сезон завърши втори във второто ниво на футбола в Казахстан. Това решение обаче отново го върна там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички