Кошмар за Бербатов: ранна контузия и разгром за Керала без него


Кошмар за Бербатов: ранна контузия и разгром за Керала без него
Снимка: принтскрийн

1230 0

Приключението на Димитър Бербатов в Индия става все по-разочароващо. След като в първите три мача на своя керала Бластърс той игра, но не успя да се разпише, в четвъртия кръг претърпя фиаско. Българската звезда се контузи, само след 5 минути престой на терена, а тимът му загуби с тежкото 2:5.

Съперникът на Бластърс в този кръг беше единият от челниците в класирането Гоа. Бербатов направи знак, че не може да продължи двубоя към 5-ата минута, а болката, която бе изписана на лицето му, беше знак, че той няма да играе повече през тази календарна година.

След принудителната смяна Керала изненадващо поведе - разписа се Марк Сифнеос в 7'. Гоа обаче бързо изравни - в 9' Мануел Лансароте направи 1:1. Домакините стигнаха до обрат в 18', когато точен отново бе испанецът.

Керала все пак успя да изравни преди почивката - в 30' се разписа Джакиханд Сингх. През второто полувреме обаче тимът на българина преживя тежки моменти. За седем минути - от 48-45, 34-годишният Коро оформи хеттрик и оформи крайния резултат 5:2.

Това бе четвърти мач без победа за Керала, като в 4 кръга те са събрали едва 3 точки. Това им отрежда осмата позиция от 10 отбора в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички