Кирил Десподов потвърди: Избрал номера си в Каляри заради ЦСКА


Кирил Десподов потвърди: Избрал номера си в Каляри заради ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3704 0

Кирил Десподов разкри защо е избрал 32 номер, с който да играе в Каляри. Българският национал направи своя дебют в Серия А срещу Милан и вече очаква само хубави неща да му се случват с новия тим.

На въпрос дали следи случаващото се в бившия си тим "Виж, зная, че ще те разочаровам, но аз съм вече част от Каляри. Не съм в ЦСКА, така че не искам да коментирам отбора. Разбира се, че пожелавам късмет и успехи на Любослав Пенев. Късмет и на всички цесекари и дано тази година да се радват на 32-ата шампионска титла, заслужават го", заяви той пред "Тема спорт" и обясни за 32 номер и дали е свързана с "червените": "Точно така. Избрах 32, заради чаканата титла".

А относно бъдещето си в Каляри: "Аз не се заблуждавам или залъгвам. Зная, че извървях една много малка крачка. Радостно е, че я направих. Тя е нагоре, напред. От тук нататък съм си поставил за цел крачките, които правя, да са само нагоре. Нито една надолу. Наистина ще трябват много, много труд и работа. Защото тук започвам от нулата и трябва отново да се доказвам".

Какво още заяви той относно разликата между родния шампионат и Италия - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички