Като какъв се вижда Димитър Бербатов - треньор, ръководител или актьор?


Като какъв се вижда Димитър Бербатов - треньор, ръководител или актьор?
Снимка: принтскрийн

4546 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов още веднъж заяви, че ако не си намери отбор през идното лято, то ще прекрати активната си състезателна кариера. Бившият играч на Манчестър Юнайтед обаче все още не е решил с какво точно ще се занимава след това. 

"Много неща са ми интересни и ме привличат. И да бъда треньор, и да бъда ръководител. А защо и да не бъда и актьор, ако получа интересно предложение от Холивуд!?. При всички случаи, ако бъда треньор, ще започна в чужбина. Имам някакви идеи по този въпрос. Просто съм се откъснал от българската среда, от българската действителност и не се виждам тук като наставник”, добави Бербо.", заяви Димитър Бербатов. 

"В момента съм в активна почивка. Ще видим дали ще има интерес към мен до края на трансферния период и ако няма, може би е време да се насоча към край на активната си кариера.

Понякога, когато мине времето, започваш да се даваш сметка, че някои неща не е трябвало да ги казваш. Не че не го мисля или се отказвам от думите си, но е минало време”, каза Бербатов относно изказването си преди няколко години, че ще се завърне и ще "оправи българския футбол".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички