Изтече изненадваща причина за "карантината" на Ивелин Попов в Спартак


Изтече изненадваща причина за "карантината" на Ивелин Попов в Спартак
Снимка: Официален сайт на Спартак (Москва)

2980 0

Мнозина фенове се питат какво се случи с Футболист на България за 2017 година Ивелин Попов, та загуби титулярното си място в Спартак (Москва) и треньорът Масимо Карера престана да разчита на него. Върхът на всичко бе фактът, че българският национал не попадна в заявката за приятелските мачове на лагера в Марбея и не взе участие в нито една контрола на тима си.

Според "Спорт Експрес" има една версия в Русия за изолацията на Попов. И тя е, че българинът е бил "хванат" да води преговори с друг клуб, без да уведоми ръководството на руските шампиони.

Звучи логично именно това да е причината за това треньорът да не разчита на него. И за т. нар. от руското издание "Марбейска карантина". По този начин не само треньорът, но и ръководството наказва Попов за действията му зад гърба им.

Наскоро в интервю за изданието българският футболист посочи, че няма конфликт между него и Карера и "карантината" в Марбея е треньорско решение, което той приема. Въпреки това националът ни ще премине под наем до края на сезона в Рубин (Казан).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички