Ивайло Петев трябва да се яви днес на разпит в полицията в Кипър


Ивайло Петев трябва да се яви днес на разпит в полицията в Кипър

3680 0

Вече бившият треньор на Омония - Ивайло Петев, трябва да се яви днес на разпит в кипърската полиция заедно с адвоката си. В сряда излезе информация, че етев е издирван от полицията в Кипър заради неговото изказване, в което уличи трима играчи на отбора - Рафа Лопеш, Алекс Соареш и Маргаса, че са играли съмнително.

Те от своя страна са реагирали и са подали жалба в полицията, а българинът ще трябва да обясни своите думи. Скандалът продължава да се разраства, след като вчера от кипърския клуб дори обявиха, че ще съдят българина заради неговите думи, тъй като по този начин уронва престижа на клуба. Тримата, обвинени играчи от Петев, вече са дали своите показания и са готови да помагат на полицията.

"Чист съм. Това искам да кажа. Нямаме нищо против Омония. Не сме дошли тук, за да правим проблеми на клуба. Искаме да изчистим имената си, нищо друго. Не искам да коментирам г-н Петев, това не е моя работа", заяви след разпита Маргаса.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички