Ивайло Чочев с емоционално изявление за тежката контузия

Българският национал Ивайло Чочев изказа своите благодарности в емоционално обръщение след тежката травма, която получи при равенството с Черна гора. Футболистът на Палермо вече бе опериран и прогнозите са, че ще бъде аут между 6 и 8 месеца.

"Благодаря ви, мои близки, приятели, колеги и фенове! Благодаря за подкрепата! За последните две години това е третата ми сериозна контузия и за съжаление, най-тежката.

Отвратително: Фенове в Италия се радват за контузията на Чочев

Шокираща новина дойде от Италия във връзка с тежката контузия на национала Ивайло Чочев. Халфът на Палермо си контузи коляното по време на еврокв...

Първата ме отчая, но си върнах надеждата бързо, втората ме сломи, но не успя да ме пречупи, този път съм сринат още от първата секунда, но няма да се предам, колкото и да боли! До вчера си мислех,че просто футболът иска да ме откаже от него, но след операцията си казах, че аз никога няма да се откажа от футбола", написа в емоционалното си обръщение българският национал. За две години Чочев получи три тежки травми, но той показа, че ще се бори докрай и няма да се предаде пред болката.

Неговите съотборници в националния отбор му оказа пълна подкрепа в трудния момент - вижте повече подробности.

Още по темата

Please select answer!