Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов


Има две опции за нов отбор пред Ивелин Попов, ако напусне Ростов
Снимка: Оф. сайт на Ростов

3618 0

Вчера стана ясно, че руският елитен Ростов изпитва финансови затруднения и може да се раздели с голяма част от звездите си. Сред тях е и капитанът на България Ивелин Попов, който, заедно със съотборниците си, не е получавал заплата от 3 месеца.

Изданието sportmk.ru разгледа какви са опциите пред звездите на Ростов, ако наистина се стигне до раздяла с клуба. И според него, пред българския атакуващ халф има 2 опции за продължаване на кариерата - друг руски клуб и български такъв.

"Попов е на 32 години и едва ли водещите руски клубове ще вземат толкова възрастен футболист. Би било интересно да го видим в Сочи, особено ако се случи дългоочакваното пристигане там на Курбан Бердиев. Треньорът обожава Ивелин и вероятно ще се опита да го вземе в клуба при първа възможност", пише sportmk.ru.

"Вторият вариант е завръщане в родината. Лудогорец искаше да види Попов при себе си още когато той напусна Спартак", пояснява изданието. Цената на българския национал, според transfermarkt.com, е 2,75 милиона евро. А каква огромна заплата Попов е отказал от китайски клуб вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички