Играчи в Керала: Бербатов не говори с никой, кисне във фитнеса


Играчи в Керала: Бербатов не говори с никой, кисне във фитнеса
Снимка: Goal.com

3910 0

Димитър Бербатов продължава да показва странно поведение и в последния си клуб - индийския Керала Бластърс. Българинът не разговаря почти с никого в клуба и, за да чуеш гласа му, трябва да го попиташ нещо. Това обявиха двама от младите футболисти в отбора - нападателят Прасант Карутадатуни и вратарят Суджит пред Goal.com.

Темата е провокирана от въпроса на журналист от "Манорама Нюз" "Кой в Керала прекарва най-много време във фитнеса?". И двамата бяха категорични, че това са Бербатов и Прасант.

"Той обикновено казва "здрасти" или "здравей". Освен това той не общува като другите чужденци в отбора. Ако му зададете въпрос, може да получите отговор. Това е всичко", казват индийците.

Съвсем различно е положението с другата звезда в отбора - Уес Браун. За него младите играчи казват, че е много приятелски настроен и забавен.

Goal.com отбеляза, че при пристигането си Бербатов е обявил, че ролята му в Керала е да помага на младите играчи да израстват и да се развиват. Той посочи сам себе си като човека, който може да ги води в правилната посока.

"Сега феновете се надяват, че той ще проговори и на терена, и на тренировките", отбелязва изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички