Херо вече няма нищо общо с Иртиш

Българският треньор Димитър Димитров - Херо вече няма нищо общо с Иртиш Павлодар, пишат в Казахстан. Отборът вече има нов треньор и това е Сергей Климов, но не се съобщава дали той е само временен вариант, или заема поста за постоянно.

В последната седмица се стигна до голям скандал между Иртиш и родния специалист, като от клуба се опитаха да го изиграят и да го уволнят дисциплинарно за неявяване на работа, за да си спестят неустойката по договора. Херо обаче вече обяви, че ще даде на съд клуба заради начина, по който се разделиха.

В Казахстан: Херо няма да отиде в Левски заради Хубчев

Според слуховете след края на сезона Левски ще бъде оглавен от тандема Петър Хубчев-Димитър Димитров-Херо. Първият ще бъде треньор, а вторият - с...

"Не мога да коментирам как се отрази казусът с Димитър Димитров на отбора. Само ще ви кажа, че за всеки мач стартовата единадесеторка се избира в самото му навечерие, така че аз съм избрал тактиката. Видяхте, че избраните от мен момчета се бориха здраво за успеха", заяви Климов, който стартира със сензационна победа над шампиона Астана.

А как точно се стигна до скандала между двете страни и какви обяснения дадоха - вижте в този материал.

 

 

 

Още по темата

Please select answer!