Херо отказал на 4 чужди клуба, за да се върне в стиснатия Иртиш


Херо отказал на 4 чужди клуба, за да се върне в стиснатия Иртиш
Снимка: Getty Images/Guliver

2488 0

Както доста по-рано ви съобщи SportLive.bg, бившият треньор на Лудогорец Димитър Димитров ще се завърне в казахстанския Иртиш. Българинът се очаква да кацне в Павлодар в неделя сутринта, съобщава Sports.kz.

Херо е имал намерение, по думите на агента Мирчо Димитров, да си почине от треньорството поне до зимата, но не е могъл да устои на молбите на феновете и на областния управител на Павлодар. Той е избрал да се върне в Иртиш, отказвайки на други четири клубове от чужбина, 2 от които са руски. Предложените му условия в казахстанския клуб не са по-високи от тези, при които работи при предишния си престой. Единственото условие на Херо е да получи дългосрочен договор, тъй като не иска да бъде принуден да напусне след 6 месеца работа.

Любопитното в случая е, че Димитров и агентът му трябваше вече да са отлетели до Павлодар, за да преговарят с клуба. Те са поискали обезпечени билети за дългия полет. Такива обаче им бяха уредени едва за идната неделя.Когато друг бивш треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе поканен на преговори със същия клуб, стана ясно, че кандидатите сами трябва да си платят полета до Павлодар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички