"Gazzetta dello Sport": Чочев отново е №1 в Палермо, но головете му са тъжни


"Gazzetta dello Sport": Чочев отново е №1 в Палермо, но головете му са тъжни
Снимка: Getty Images/Guliver

2064 0

Италианската спортна библия "Gazzetta dello Sport" излезе с ласкав материал за българския национал Ивайло Чочев. Вестникът изрази мнение, че халфът отново е сред най-добрите на терена за Палермо, след като вкара четвъртия си гол за сезона, и то във вратата на Джиджи Буфон.

"Два гола в последните два дни на шампионата, вторият от които срещу Ювентус. Ивайло Чочев изглежда си е върнал нивото от първата година при "росанерите", поне по отношение на реализацията", пише "Gazzetta dello Sport".

Изданието посочва, че след Якини, този път "архитект" на подвизите му" е Диего Лопес.

"С пристигането на уругвайския треньор на скамейката на Палермо, Чочев си върна доверието и постоянството, което го нарежда сред най-добрите на терена. Разбира се, не е лесна задача да поемеш отговорността за един отбор, който плава в бурно море, но Чочев даде своя принос за Палермо и не може да бъде обвиняван в нищо", продължава изданието.

Според "Gazzetta dello Sport" жалкото за българския национал е, че попаденията му не носят точки на отбора. От 4-те му гола в тази кампания никой не е бил решаващ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички