Дженоа хвърля Гълъбинов - "Българският танк", титуляр срещу Лацио


Дженоа хвърля Гълъбинов - "Българският танк", титуляр срещу Лацио
Снимка: Getty Images/Gulliver

2570 0

Българският нападател Андрей Гълъбинов е изправен пред сериозен шанс да се наложи в тима. Националът на България ще започне титуляр в атака в мача от 4-ти кръг на първенството срещу Лацио и от него се очаква да се представи както срещу Ювентус, пише pianetagenoa1893.net.

Гълъбинов ще си партнира с халфа Стефан Омеонга, като двамата получават шанс заради наказанието на Андреа Бертолачи и контузията на Джанлука Лападула.

Изданието нарича родния нападател "Българският танк" и "Софийският танк". То посочва, че националът няма сходни качества с Лападула, но има свои предимства в играта напред.

"Очаква се Гълъбинов да тръгне както срещу Ювентус и да не разочарова. Той тренира професионално и работи усилено на базата всеки ден. Той иска да използва най-добрия си шанс да играе по най-добрия възможен начин за първия си клуб в Серия А", пише pianetagenoa1893.net.

"Омеонга и Гълъбинов през лятото бяха два въпроса, а сега са твърди точки за непосредственото бъдеще на "Грифоните". Време е двамата, динамото и танкът, да покажат цялата си стойност срещу престижния противник", завършва материалът.

Дженоа посреща римляните на 17 септември от 21,45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички