Дерменджиев се кандидатира за бившия пост на Херо, но не се яви на конкурса


Дерменджиев се кандидатира за бившия пост на Херо, но не се яви на конкурса
Снимка: БГНЕС

2967 0

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев е направил първи стъпки към това да се пробва като наставник в друг клуб. При това в чужбина. Дългогодишният треньор в Лудогорец е подал документи за поста, който до неотдавна изпълняваше човека, заради който Кирил Домусчиев го уволни - Димитър Димитров Херо. Работното място е казахстанският клуб Иртиш (Павлодар).

В Иртиш усилено търсиха нов треньор и в клуба са постъпили 24 кандидатури. Ръководството се е спряло на четирима специалисти, които днес е трябвало да са в Павлодар, за да участват в преговорите за поста. Сред тях са Дерменджиев и бившият български национал Ивайло Петков. Другите двама одобрени кандидати са чехът Михал Билек и руснакът Валерий Карпин, съобщава vesti.kz.

Единствен от четиримата одобрени кандидати в Павлодар е пристигнал Карпин. Дерменджиев и Петков по различни причини не са се явили.

Изданието съобщава, че една от причините за това може да е фактът, че кандидатите за треньор на Иртиш сами си плащат полета и престоя до казахстанския град.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички