Божинов не се разбра и с лидера във второто ниво на швейцарския футбол


Божинов не се разбра и с лидера във второто ниво на швейцарския футбол

11667 0

Футболистът на сръбския гранд Партизан Валери Божинов се завърна в Белград, след като не успя да постигне договорка с тима на Цюрих. В последните дни българският нападател е водил преговори с лидера във второто ниво на швейцарския футбол, но в крайна сметка двете страни не са стигнали до споразумение.

Божинов почти сигурно ще напусне „гробарите” още през януари, като сагата около това къде ще продължи кариерата си продължава с пълна силна. Според сръбските медии въпреки неуспешните преговори до момента, все още не е изключено българинът да подпише именно с Цюрих.

Според информациите интерес към 30-годишния нападател проявяват и няколко отбора от Далечния Изток, като с най-сериозен интерес е китайският Пекин Ентърпрайсис, където треньор е българският специалист Ясен Петров.

Сред възможните кандидати за подписа на Божинов е и турският елитен Трабзонспор. Ръководството на турския клуб продължава да търси нападател, след като не успя да привлече бившия играч на Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм Емануел Адебайор./БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички