Бербатов защити Солскяер от критиците след загубата от ПСЖ


Бербатов защити Солскяер от критиците след загубата от ПСЖ
Снимка: Instagram

1534 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се застъпи за мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер, който стана обект на критики след загубата от Пари Сен Жермен в първия 1/8-финал в Шампионска лига. На своя "Олд Трафорд" "червените дяволи" получиха 2 гола във вратата си, без да вкарат нито един.

"Пари Сен Жермен са чудесен отбор и заслужаваха да спечелят, но не мисля, че Юнайтед игра толкова лошо, а някои коментари по адрес на Оле Гунар Солскяер са наистина смешни. Той изкачи отбора в топ 4 – нещо, което никой не си помисляше за възможно през сезона, но загубиха само един мач от отбор, пълен със суперзвезди и хората започнаха да говорят глупости отново", заяви нападателят пред "Betfair".

СОЛСКЯЕР И РАШФОРД ПОВТОРИХА ПОСТИЖЕНИЕ НА БЕРБАТОВ И СЪР АЛЕКС НА 8 ГОДИНИ

"Такъв е животът днес, но всички, които разбират от футбол, знаят колко добра работа свърши Оле. Голямата разлика във вторник беше първият гол, което даде на ПСЖ по-голяма увереност за игра, както и да контролира мача", добави българинът. Според слуховете от Острова норвежкият треньор си е спечелил назначение за постоянно в английския гранд. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички