Бербатов за оферта от Дубай: Защо да не играя тук?


Бербатов за оферта от Дубай: Защо да не играя тук?
Снимка: принтскрийн

10366 0

Българският нападател Димитър Бербатов, който в момента е свободен агент, заяви, че е готов да изслуша предложения на клубове от Дубай. Бербо води занимания на млади таланти към проекта "Football Escapes" в Дубай. Тренировките се водят само от бивши футболисти с големи успехи. Занимания с талантите са провеждали Рио Фърдинанд, Боби Замора, Теди Шерингам, Ейдур Гудьонсен, Емил Хески и Дани Мърфи.

"Ако бъда честен, защо да не играя тук, ако има добра оферта? Марадона е треньор във Втора дивизия, а има и други чужденци. Ако има интерес, обадете ми се", заяви българинът. 

Той разказа и за престоя си в индийския Керала, където за последно игра. "Индия беше нещо различно, но ми хареса. Хората бяха много мили. Иначе местният футбол и тяхното първенство бяха по-различни от това, на което бях свикнал. Но ми беше интересно да видя всичко това, а и си беше предизвикателство, защото вече съм на 37 години... Единственото лошо нещо беше, че семейството ми не беше с мен. В момента не играя никъде и цялото си време гледам да го прекарвам с децата си", разказа още Бербатов.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички