Бербатов разкри дали е получил оферта от някой клуб


Бербатов разкри дали е получил оферта от някой клуб
Снимка: принтскрийн

2707 0

Бившият национал на България Димитър Бербатов призна, че скоро ще вземе решение дали да прекрати футболната си кариера. За последно 37-годишният нападател игра в индийското първенство с екипа на Керала Бластърс, а днес бившият голмайстор на Висшата лига обяви, че ще работи с една от най-популярните букмейкърски къщи като анализатор.

„Да имаш много интереси всъщност е проблем, защото тогава се разпръскваш и не успяваш да се концентрираш върху едно определено нещо. Ще опитам за в бъдеще да си подредя приоритетите и да видя, в кое ще бъда най-полезен. В момента се опитвам да бъда на много места и да бъда полезен на доста хора, включително и на себе си“, заяви Бербатов.

Нападателят призна, че до момента не е получавал оферта да премине в някой клуб. „Човек трябва да бъде реалист по отношение на това къде се намира в определен момент от живота си – какво може да прави, с какво може да помага, дали не пречи. Може би след известно време ще взема решение как ще се развива кариерата ми занапред – дали е време и може би сигурно е време да спра с футбола. Но от друга страна лесно ли е да спреш с това, което обичаш и което си правил цял живот. Все пак идва момент, в който трябва да се вземе решение. Проблемът при нас футболистите е, че никой не иска да спре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички