Бербатов призна: Бих играл в Китай


Бербатов призна: Бих играл в Китай
Снимка: БГНЕС

2457 0

Димитър Бербатов разкри, че би заминал да играе в Китай при достатъчно добра оферта. Освен това той сподели, че винаги е искал да направи благотворителен мач с фондацията си като този, който организира съвместно с Луиш Фиго на 14 юни в София.

"Изглеждам и се чувствам във форма. Не мога да си кривя душата, ако дойде добра оферта от Китай бих приел, защото ми остава още година футбол", заяви Бербатов в предаването "120 минути".

"Участвал съм в благотворителни мачове на други фондации и винаги съм искал с моята да организираме подобно събитие. Радвам се, че фондацията на Луиш Фиго избра точно нас за партньори. Можехме да направим мача извън България, но моята цел винаги е била да зарадваме родната публика".

Бербатов обясни и как е убедил част от най-големите футболни звезди да се съгласят да пристигнат в София за грандиозната среща: "Първо написах съобщение до няколко човека, за да ги питам кога ще бъде удобно да се свържа с тях. Всички, които поканих, се съгласиха да подкрепят каузата ми, заради което им благодаря. Надявам се и останалите, от които чакам отговор, да приемат. Чакаме още имена и от Фиго. Важното е да доведем колкото се може повече известни играчи, за да стане истинско шоу за родните фенове".

Той добави, че иска фондацията му постоянно да се развива и да се заема с все по-големи проекти в подкрепа на талантливите български деца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички