Бербатов отговори за възможността да стане президент на БФС


Бербатов отговори за възможността да стане президент на БФС
Снимка: БГНЕС

1775 0

Димитър Бербатов повдигна завесата относно плановете за бъдещето си. Българският нападател получи своята диплома по "Спортен мениджмънт" в НСА и заяви, че вече може да бъде начело и на БФС, както и да стане министър. 

"С тази диплома мога да бъда управленец. Дали мога да застана начело на БФС? Да, аз мога да бъда и министър с тази диплома, нали? Трябва да се целим високо, но всичко с времето си. Сега още играя футбол, а впоследствие ще видя какво ще решавам, но се опитвам паралелно да правя всички неща. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека приключвам с футбола.

Впоследствие инструментите, които имам, в случая моята диплома, ще ми помогнат, ако реша да се занимавам с управление, или мога да поискам да съм министър. Мога и без нея (дипломата) най-вероятно, но няма да е 100% изпълнено всичко. Като се погледна в огледалото и нещо няма да е както трябва. В момента всичко си е по местата", разкри Бербатов. 

Той отговори и дали след Индия може да се върне по терените на Първа лига:"Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отказва човек! Като бях малък си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, после се отказвам, но това са детски неща. Откажеш ли се, няма връщане. Колкото мога, ще играя. Не се виждам като нападател, никога не съм бил толкова бърз, а и вече с годините скоростта намаля още повече. Виждам се като халф, като организатор на играта".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички